Sawat Dee Barnehage

Om Barnehagen

Barnehagen ligger på Majorstuen og åpnet i 2001. Historien bak er en ildsjel som var gift med en dame fra Thailand. Han ville at deres barn skulle vite like mye om thai tradisjoner som om norsk kultur, og etter litt leting fant han våre nåværende lokaler. Etterhvert som vi har blitt etablerte har vi også oppgradert uteplassen til et godt byalternativ. Vi kaller parkene rundt omkring for ”vår bakgård”.

Vi feirer noen av de store norske tradisjonene, eks jul, påske, og noen av de store thai tradisjonene, som Loy Krathong og Songkran. Vi er tatt ut av den kristne formålsparagrafen. Det betyr at vi markerer tradisjoner men ikke den religiøse bakgrunnen.

På Sawat dee barnehage får barna varm mat hver dag, vi lager tradisjonell norsk og thai mat om hverandre og vi serverer matpakke og frukt til barna. Foreldrene betaler matpenger for dette tilbudet.

Bunn
ULNA AS